, ,

Daar zit een luchtje aan

09:00

‘Jaarlijks lopen ongeveer 700.000 Nederlanders een voedselinfectie op’

Het is zomer, de tijd van warm weer, buiten eten en natuurlijk barbecuen. Maar door die hoge temperaturen moet je extra oppassen met eten dat gekoeld moet worden. Hoe zorg jij ervoor dat de kans minimaal is dat jouw gasten een voedselinfectie oplopen? 


Het Voedingscentrum heeft een campagne gelanceerd met daarin 5 tips om voedselinfectie te voorkomen. En wie kun je dit het beste laten communiceren? De ziekmakers zelf natuurlijk. Bacteriën hebben een hoofdrol in deze vieze, smerige, mooie campagne. Bacteriën van onder andere vaatdoekjes en nasi-groente, producten die je in je eigen keuken kunt terugvinden.





Bekijk ook vooral het filmpje van de making off:





PS. Wij houden ons niet verantwoordelijk voor alle mensen die smetvrees hebben gekregen door het zien van deze campagne.

Deze campagne werd ontwikkeld door ontwerpbureau Lemz

Ook Interessant

0 reacties

Volg ons op Facebook

Blog Archive